Ane Brun kondigt twee nieuwe albums aan
Zowel ‘After The Great Storm’ en ‘How Beauty Holds The Hand Of Sorrow’ verschijnen dit jaar. De Europese tour is verplaatst naar 2021.
Ane Brun maakt bekend dat ze dit jaar niet één, maar twee nieuwe album uitbrengt. Haar eerste nieuwe muziek sinds album ‘When I’m Free’ uit 2015. Het eerste album ‘After The Great Storm’ komt op 30 oktober 2020 uit en ‘How Beauty Holds The Hand Of Sorrow’ volgt op 27 november 2020 via V2 Records.

“Ik ben zo blij dat ik eindelijk het nieuws over mijn komende releases kan delen”, aldus Ane. “Ik heb deze album voornamelijk geproduceerd en geschreven met Martin Heredos en Anton Sundell. Het proces begon in september 2019 en aan het einde hadden ze zoveel nummers waar we van hielden, al opgenomen en af, en geen enkele die we wilden laten liggen, dus heb ik besloten om ze op te splitsen in twee afzonderlijke ervaringen – twee afzonderlijke albums.”

“Beide albums gaan over de grotere vragen in het leven,” erkent Brun, “maar in 2020 zijn deze vragen nog groter geworden. Hoewel ik de meeste nummers schreef voordat de hele pandemie startte heb ik het gevoel dat ze allen een boodschap hebben die past bij de situatie waar we ons vandaag de dag in bevinden: frustratie over de toestand van de wereld, hoe je moet rouwen om een geliefde, zingeving, liefde, relaties, eenzaamheid, innerlijke strijd, slapeloze nachten… Ik denk dat gewoon gaat over het mens-zijn.”

Door de COVID-19 pandemie is de Europese tour is verplaatst naar 2021. Alle gekochte tickets blijven geldig, tegen de fans zegt Ane: “We hebben geprobeerd een manier te vinden, maar het is nu duidelijk dat het onmogelijk is om een tour door Europa te doen in 2020. Ik heb hier zo erg naar uitgekeken! Maar we zien elkaar in 2021.”

Nieuwe tourdata voor Nederland en België:
03.11.21 | Paard, Den Haag
05.11.21 | Orangerie, Brussel
07.11.21 | Melkweg, Amsterdam
09.11.21 | Doornroosje, Nijmegen 
10.11.21 | Oosterpoort, Groningen

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20