MITSKI: nieuwe single uit

Indie rock zangeres MITSKI is terug met haar nieuwe single uit “Working for the Knife” via Dead Ocean. Ze keert in 2022 terug op het podium.
Total
0
Shares

De laatste keer dat we nieuwe muziek van Mitski kregen was in 2018 met het album Be The Cowboy. Deze stoere attitude heeft er de laatste jaren voor gezorgd dat alles wat Mitski online doet lijkt te ontploffen op het www.

Sinds ze heeft aangekondigd dat er vandaag om 16:00 een nieuwe single uit komt, is het internet verkeer haar kant op compleet ontregeld.

250.000 likes op een Instagram post die gisteren geplaatst is, 50.000 duimpjes omhoog bij de YouTube video die nog geen noot heeft laten horen.

Intern bij het label Dead Oceans zijn we aan het grappen dat het Mitski is die de Facebook crash heeft veroorzaakt en zoals dat gaat met online nieuws hebben we ook al gehoord: “It is funny because it is true…” .

We gaan het zien zo om 16:00 uur! 

MITSKI – nieuwe single uit

Mitski maakt een gedurfde terugkeer met ‘Working for the Knife’, een nieuwe single/video die bruist van synth en een gesyncopeerde beat, aangedreven door Mitski‘s tenor en productie door oude medewerker Patrick Hyland.

“Het gaat over de overgang van een kind met een droom naar een volwassene met een baan, en het gevoel hebben dat je ergens onderweg bent achtergelaten. Het wordt geconfronteerd met een wereld die jouw menselijkheid niet lijkt te herkennen en er geen uitweg uit ziet”, legt Mitski uit.

De video, gefilmd in The Egg in Albany, NY en geregisseerd door Zia Anger terwijl Ashley Connor de fotografie regisseert, presenteert een artiest die terugkeert naar dezelfde wrede wereld die haar ter wereld bracht.

Mitski‘s toewijding aan zowel sonische als fysieke presentatie is volledig zichtbaar – elke spier wordt geactiveerd en doelgericht, en geeft zichzelf over aan het verhaal van de choreografie.

Het is dynamisch en ruig met een nieuwe intensiteit die we nog niet van Mitski hebben gezien.

Mitski keert in februari 2022 terug op het podium, in Nederland zien we haar op 5 april bij Paradiso! 

MITSKI - nieuwe single uit
MITSKI – nieuwe single uit

https://www.facebook.com/MitskiLeaks/?fref=ts

https://www.instagram.com/mitskileaks/?hl=en

https://twitter.com/mitskileaks

http://mitski.com/

You May Also Like

OU: release video for “Dark 暗”

The masters of Chinese Progressive Metal band OU (pronounced “O”) are thrilled to unveil their most recent video, ” Dark 暗” from their 2022 debut album one.
View Post